De enige echte professionele pickpocket !

De enige echte professionele pickpocket !!!

Net als op TV maar dan in het echt !

Hij ziet eruit als een bijzonder charmante close-up goochelaar die uw bedrijfsfeest, receptie of diner opvrolijkt met straffe acts. En hij IS dat ook. Tot groot jolijt van uw gasten. 

Maar dan komt er een moment waarop hij bij zijn nietsvermoedend publiek zijn goocheltruuk plots combineert met zakkenrollen (tot broeksriemen toe!) en het stelen van uurwerken. Tot grote verbazing en nog grotere hilariteit. Zelfs de "slachtoffers" sluiten deze "charmante dief" met veel liefde in hun armen.

UNIEKE ACT MET IJZERSTERKE (GOOCHEL)TRUCS en FIJNE HUMOR TRAKTEERT UW GASTEN OP EEN ONVERGETELIJKE ERVARING !!! Mogelijk in het Nederlands, Frans, Duits en Engels

Om klanten naar uw beursstand te lokken, voor een bedrijfsfeest, receptie, diner, opendeurdag, dag van de klant, als verrassingsact op uw privé-feest, opening nieuwe zaak, inhuldiging...hij "steelt" de harten van uw publiek, ook wanneer de uurregeling flexibel is en de gasten komen en gaan wanneer ze willen. Voor groepen tot max. 150 personen.

Ook maatwerk voor beurzen of productlanceringen. Hij deed dit al met veel succes voor verschillende (inter)nationale bedrijven als Recticel, Buro Market, ArkoPharma, Cronos Security, Ciba Vision en werkte reeds voor Porsche, Mercedes, Pfizer, Johnson & Johnson, Exxon Europe, Motorola, Rhône-Poulenc, Electrabel, Rabobank e.v.a.

 

 

 

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod