FEIKES HUIS / Daniëlle Wagenaar

PANAMA

Gespeeld door topacteurs van Het Syndicaat en MAAS

 

 

Panama is een vernieuwende, beeldende, muzikale voorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. In een prachtige kleurrijke fantasiewereld van gerecycled plastic gaan twee vuilnismannen, in de rol van kleine Tijger en kleine Beer, op zoek naar het land van hun dromen. Beleef fantastische ontmoetingen met een kraai, een egel, een vos en een haas, en sluit vriendschap voor het leven.

 

Panama is een ode aan de fantasie, die laat zien dat alles wat je zoekt en wenst, er altijd al was. Je hoeft alleen te leren kijken. Geïnspireerd op het bekroonde kinderboek O wat mooi is Panama van Janosch. De eenvoud van het verhaal en de harmonie waarin alles gebeurt, is hartverwarmend en laat zien wat belangrijk is in een mensenleven: vriendschap en fantasie. Met een verrassend leuk en mooi slot !

 

 

SPEELDUUR: 45 à 50’ inclusief uitloop

MAX. TOESCHOUWERS: 120

DOELGROEP: 2 tot 6 jaar

MET: gespeeld in wisselende samenstelling door een poule acteurs o.w. Niek van der Horste, Roos Hoogland, Eva Zwart, Lotte Rischen, …

REGIE: Daniëlle Wagenaar

Concept beeld/vormgeving: Roos Hoogland en Niek van der Horst

MUZIEK: Jolle Roelofs

TECHNISCH: 6m op 6m

VRIJ VAN AUTEURSRECHTEN !

 


Over de maker

Daniëlle Wagenaar (1969) is regisseur en schrijver voor theater. Tussen 1996 en 2012 was zij artistiek leider van het Syndicaat, een succesvolle theatergroep die voornamelijk  nieuw repertoire voor jongeren maakte. Sinds 2013 is zij freelance regisseur/schrijver.

 

Feikes Huis

Feikes Huis is een productiekern voor beeldend theater. Onder artistieke leiding van Eliane Attinger werkt Feikes Huis samen met verschillende makers die afkomstig zijn uit toneel, mime, dans, opera/muziektheater, performance-art of beeldende kunst. www.feikeshuis.nl

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod