MALOU VAN SLUIS

VaarWel

 

Een avontuur over een zee van dromen.Voor iedereen die zich wel eens alleen voelt en een bijzondere vriendschap...

 

De betoverende schoonheid van 'VaarWel' werd beloond met een 5 sterren-recensie! Lees hier mee: https://www.theaterkrant.nl/recensie/vaarwel-2/malou-van-sluis/  

Winnaar KIndertheaterfestival Spekken te Gent (januari 2018)

Bekijk hier de voorlopige videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=PzSF6d7A_pA&t=32s 

 

Een groot leeg strand, een zee die golft en klotst. De wind waait de mensenstemmen weg. Een onverwachte ontmoeting met een zeebeest dat spettert en briest. We vieren de vriendschap, al is het maar voor even. Tot je weet moet gaan. Vaar Wel ! 

 

‘VaarWel’ is een beeldende muziektheatervoorstelling naar het prentenboek ‘De kleine walvis’ van Benji Davies. Een fantasierijke voorstelling over verlangens voelen, en missen moeten. Over vrienden vinden en afscheid nemen. 
 

Eerder maakte Malou de succesvolle voorstelling ‘In de verte’ i.s.m. Judith Sleddens dat geselecteerd werd voor het Theaterfestival 2016.

 

"Malou kan als geen ander met weinig woorden, middelen en mooie bewegingen de kinderen meenemen op een wonderlijke reis... Haar voorstellingen zijn inhoudelijk sterk en hebben een hoge spelkwaliteit" (Ingrid Wolff, artistiek leidster Festival 2 Turven Hoog)

 

SPEELPERIODE: gehele seizoen

SPEELDUUR: 45 minuten (opbouwtijd: 2 à 3u)

DOELGROEP: 2 tot 7 jaar

MAXIMUM TOESCHOUWERS: 120

SPEELVLAK: 6m op 6m

CONCEPT, IDEE & SPEL: Malou van Sluis

MUZIEK & SPEL: Maarten Zaagman

REGIE: Frederieke Vermeulen

DECOR & KOSTUUM: Eva Jongen

 

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod