HANS THEESSINK

BEHOORT TOT WERELDTOP BLUESGITARISTEN

 

 

EXCLUSIEF AANBOD

MET BEPERKTE SPEELDATA !!!

 

Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=_X4Cs2aMJgA

 

 

Hans Theessink is Europa’s meest bekende Delta-country-blues artiest. Hij behoort tot de wereldtop! Ook in Noord-Amerika –waar de blues vandaan komt- heeft hij een opmerkelijke status bereikt. Hevige fan zijnde van Hans, zijn we trots dat we hem na zijn indrukwekkende tournee in 2012 nu opnieuw naar ons land halen voor een korte reeks concerten in mei 2019. Het is nu al reikhalzend uitkijken naar zijn zalige optredens !

 

Alom gerespecteerd om zijn talenten als zanger, (slide)gitarist, componist, songwriter en beheerder van de erfenis van de ouwe blues. Theessink is een klasse apart. Zijn subtiel gitaar- en harmonicaspel en zijn lage, warme baritonstem zijn zijn handelsmerk. Hij weet de meest platgespeelde traditionals nog zo naar zijn hand te zetten dat het echte Theessink-nummers worden. Theessink vernieuwt de blues, doordat hij het genre optrekt, er subtiliteit in aanbrengt en speelt met ritmes. Het is geweldig om te zien dat hij solo op een podium een publiek weet in te pakken.

In 1970 verscheen zijn eerste plaat. Sindsdien maakte hij meer dan 20 albums. Hij speelt op alle grote blues- en folkfestivals ter wereld, gemiddeld 150 concerten per jaar.

 

BO DIDLEY: "He's a helluva guitar player"

BLUES REVUE USA: "Hans is an international blues treasure"

 

Speelperiode: begin mei 2019

Speelduur: 2x 45 minuten

 

 

 

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod