Stenzel en Kivits & Orkest (Nl)

The Perfect Combination

FotoStenzelKivitsorkest

 

Op zoek naar iets nieuws?!

Programmeer nu zelf een unieke combinatie!


Stenzel & Kivits treden met veel plezier en succes op in theaters en tijdens festivals of bedrijfsevenementen in binnen- en buitenland. Het publiek bewonderd hun originele mengeling van muzikale kwaliteiten en visuele humor.

 

Veel dirigenten, fanfares, harmonieën en symfonieorkesten zijn koortsachtig op zoek naar creatieve ideeën om nieuwe wegen in te slaan.

Met Stenzel & Kivits geeft u uw concert echt iets extra's.

 

Hun nieuwste show heet "The Perfect Combination" en biedt muziekverenigingen de mogelijkheid om de avond samen met de twee virtuozen in te vullen. Tijdens het concert is er afwisselend plaats voor het orkest, voor het duo en voor gezamenlijke nummers. Het concert wordt in overleg ingevuld. En om het voor het orkest wat gemakkelijker te maken: men krijgt de bladmuziek van de arrangementen toegestuurd. Eén of twee gezamenlijke repetities volstaan voor het optreden.

 

Een unieke combinatie van klassieke opera-nummers, humor, theater, muzikale hoogstandjes en improvisatie. De omhooggevallen, statige tenor laat zich begeleiden door zijn klassieke, ietwat stuntelige maar hooggeschoolde pianist. Maar die verhoudingen tussen de twee muzikale persoonlijkheden veranderen tijdens de show regelmatig. Niets staat vast, zeker de vleugel niet.

 

In februari 2012 speelde Stenzel & Kivits een reeks van 8 optredens met het Limburgs Symfonie Orkest in Nederland hetgeen een overdonderend succes was.

Geniet meehttp://www.youtube.com/watch?v=8olN5bVDG6A

 

Speelperiode: gehele seizoen (niet op ma, di en wo)

Speelduur: 2 x 50 minuten

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod