Octaaph

Octaaph

 

 

‘Octaaph’ ging in wereldpremière tijdens het Internationale Poppenfestival van Mollet del Vallès / Barcelona (MITMO) op 14-15 April 2018. Meteen volgde een uitnodiging voor het Circoferenze Festival in Rho (Milaan) op 9-10 juni 2018.Het begin van een ongetwijfeld lange internationale carrière. 

 

  

‘Octaaph’, een méér dan levensgroot vogelskelet, wordt door een echtpaar een blik op de levende wereld gegund.  

Wanneer het niet enkel een ontspannende wandeling blijkt te zijn, maar er van hem ook nog vliegkunsten worden verwacht, slaat de schrik hem om het hart. Tijdens een korte vaste voorstelling ontdekt hij samen met het publiek zijn reeds lang vergeten mogelijkheden om hogerop te komen.

 

‘Octaaph’ is “familie” van de andere tot de (internationale) verbeelding sprekende acts ‘’Odil’ en ‘Den Ongekenden Weereld des Heeren Ottfriedt’, allen gekenmerkt door een eigen unieke stijl van mobiel poppentheater: levensgrote, met veel aandacht voor detail gesneden houten figuren, worden door de straten gereden en komen tijdens korte vaste acts tot leven voor een enthousiast publiek. Ook de poppenspelers zélf zijn een integraal onderdeel van de sprookjesachtige producties.

 

 

‘Octaaph’ is een wandelvoorstelling van 30 à 45 min met een korte (ca. 10 min.) vaste act die meerdere keren kan gespeeld worden op verschillende locaties.

 

Een mooi vormgeven kar - rijdend kraantje met een unieke, uit lindenhout gesneden marionet, door twee poppenspelers - acteurs op een volstrekt unieke manier gemanipuleerd.

 

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod