Silent Disco

DAAN Draait

Voorstellingen waarin muziek, interactief theater en vertelkunst samenkomen

Daan maakt al jaren voorstellingen op festivals waaronder Theaterfestival De Parade in Nederland. In zijn Silent Disco-voorstellingen brengt hij muziek, interactief theater en vertelkunst samen. Deze voorstellingen zorgen ervoor dat kinderen op speelse wijze in aanraking komen met grote vraagstukken zoals: 'Wat is vriendschap?', 'Welke rol speelt echt en nep in het leven', 'Wat is tijd?' enz.

 

A.vontura (gebruik je fantasie)

In Arie Vontura's geheime laboratorium hebben ze een nieuwe uitvinding gedaan. Met je koptelefoon kun je nu ook door de tijd reizen. Dat is natuurlijk wel handig als je je verjaardag nog een keertje wil overdoen, maar werkt het apparaat wel helemaal zoals het hoort? De kinderen gaan samen met Arie terug naar de toekomst en vooruit naar het verleden. Naar welke tijd zou jij willen reizen? Hou je vast, daar gaan we ! Zeer geschikt voor festivals.

 

Feest Nieuws

We weten het allemaal. Het grotemensenjournaal is super-S.T.O.M. Het is tijd voor actie. Wat als we het leuke nieuws zelf maken? Feest Nieuws brengt knotsknettergekke nieuwtjes de wereld in. Eerst was er fake news, nu is er feest news! Echt nep, dus super-L.E.U.K. Dit is de nieuwste familie-mee-doe-voorstelling voor jong en oud. Ook zeer geschikt voor scholen en educatieve programma's.

 

Lieve Lieven

Een feestelijke mee-doe-voorstelling voor kinderen en hun ouders. Heb je je wel eens afgevraagd wat er zou gebeuren als een boek echt tot leven zou komen? Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality-helmen en speciale koptelefoons brengt Lieve Lieven je naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Open het boek, stap in de fantasie en beleef het leesavontuur waar iedereen zelf de hoofdrolspeler is. Het is een avontuur over vriendschap van A tot Z.

Kinderen beleven en spelen samen, met behulp van de Silent Disco-techniek, een verhaal over vriendschap en een reis door de taal. Voor 30 minuten zijn de kinderen de hoofdpersoon en worden ze opgeslokt in een avontuur waar zij zelf aan meedoen. Naast festivals ook geschikt voor scholen en bibliotheken.

 

Fantasiedier

Fantasiedieren zijn zeldzaam tegenwoordig, maar daar kunnen we wat aan doen. We gaan in het bos op zoek naar jouw eigen bedachte diersoort. Lét op, daar zit ie. Hoeveel poten heeft ie, of zijn het vleugels? We bestuderen de lieve diertjes om erachter te komen wat ze nu écht nodig hebben. Fantasiedier is een mee-doe-voorstelling die de verbeelding prikkelt en laat kinderen en hun ouders samenspelen. Geschikt voor festivals en scholen.

 

VIDEOCLIP: https://youtu.be/TiVauARMYQY

Duurtijd van een voorstelling: 30 minuten

Speelvlak: 5m op 4m

Maximum deelnemers per sessie: 35

Speelperiode: gehele seizoen

Kan op elke locatie

Maximum 3 sessie's per dag.