Delirium of Papers

LA LLAVE MAESTRA

EEN MAGISCHE VISUELE REIS DOOR UW VERBEELDING !

 

TRAILER: https://lallavemaestra.com.es/en/delirios-de-papel/

 

Een enorm wit vel papier in het midden van het podium is het begin van een magisch visuele reis !

Door middel van verschillende korte scènes creëren de performers een grappige puzzel die de kijker voortdurend verrast met nieuwe verhalen, absurde situaties en poëtische momenten.

 

DELIRIUMS OF PAPER  is een leuke en vrolijke show die duikt in de expressieve mogelijkheden van papier, om leven te geven aan verschillende microverhalen, komisch, poëtisch en levensecht, die een excentrieke, surrealistische en gekke wereld op het podium creëert.

 

DELIRIUMS OF PAPER, is een geweldige show, een visuele en non-verbale reis die de rationele barrières overbrugt om de verbeelding en de speelse geest van de kijker te stimuleren

 

Zoals hun naam het zegt, geven de artiesten van La Llave Maestra ons een belangrijke magische sleutel om mee te gaan in hun onstuitbare fantasie. Ze combineren moeiteloos mime, figurentheater en clownerie met een verbluffende bewegingstaal.

 

In al hun producties, waar ook ter wereld, beleven jong en oud voortdurend nieuwe, grappige, bevreemdende en ontroerende situaties. Deze artiesten nemen het publiek op een wonderlijke manier mee in hun oneindig, komisch en poëtisch universum.

 

 

Over het gezelschap:

 

Dit is een visueel en objecttheatergezelschap uit Chili en Spanje, opgericht in 2010, dat een verrassende en suggestieve taal heeft ontwikkeld rond materialen en objecten, en de schilderachtige relatie tussen lichaam en gebaar, om originele stukken te maken die praten over de immateriële aard van de mens.

 

Ze zijn van nature nieuwsgierig, onderzoek in het poëtische van drama en komedie, het mengen van een verscheidenheid aan toneeltalen zoals fysiek theater, objecten, materialen, poppen, maskers, illusionisme, dans, muziek en licht, die het publiek meenemen naar een belachelijke wereld waar alles mogelijk is.

 

La Llave Maestra wordt geregisseerd door Edurne Rankin en Álvaro Morales en is een van de meest geïnternationaliseerde Chileense theatergezelschappen, met hun shows die vaak op tournee zijn in Amerika, Europa en Azië.

 

SPEELPERIODE: 2 weken vanaf 30 oktober 2022 (aansluitend op de tournee door Nederland)
DOELGROEP: familie (vanaf 7 jaar)
MAXIMUM TOESCHOUWERS: 500
SPEELDUUR: 60 à 70 minuten
SPEELVLAK: 10m breed op 10m diep en 4m hoog
OPBOUWTIJD: 8 uur