Pareidolia

LA LLAVE MAESTRA

EEN WEERGALOZE ODE AAN DE VER-BEELDEN-DE FANTASIE !

Kijk hier naar de trailer: https://vimeo.com/225953220


Kijk, er is niet wat er is. Of … er is meer dan je ziet!

Bij de artiesten van La Llave Maestra wordt een jas een zanger, een tutu, een struisvogel, een papieren zak een monster. Of zie jij iets anders? 

La Llave Maestra is een Spaans-Chileens theatergezelschap dat met allerlei objecten, maskers, poppen en stoffen fascinerende visuele voorstellingen maakt.

Zoals hun naam het zegt, geven de artiesten van La Llave Maestra ons een belangrijke magische sleutel om mee te gaan in hun onstuitbare fantasie. Ze combineren moeiteloos mime, figurentheater en clownerie met een verbluffende bewegingstaal.


In al hun producties, waar ook ter wereld, beleven jong en oud voortdurend nieuwe, grappige, bevreemdende en ontroerende situaties. Deze artiesten nemen het publiek op een wonderlijke manier mee in hun oneindig, komisch en poëtisch universum.

 

Over het gezelschap:

Dit is een visueel en objecttheatergezelschap uit Chili en Spanje, opgericht in 2010, dat een verrassende en suggestieve taal heeft ontwikkeld rond materialen en objecten, en de schilderachtige relatie tussen lichaam en gebaar, om originele stukken te maken die praten over de immateriële aard van de mens.

Ze zijn van nature nieuwsgierig, onderzoek in het poëtische van drama en komedie, het mengen van een verscheidenheid aan toneeltalen zoals fysiek theater, objecten, materialen, poppen, maskers, illusionisme, dans, muziek en licht, die het publiek meenemen naar een belachelijke wereld waar alles mogelijk is.

La Llave Maestra wordt geregisseerd door Edurne Rankin en Álvaro Morales en is een van de meest geïnternationaliseerde Chileense theatergezelschappen, met hun shows die vaak op tournee zijn in Amerika, Europa en Azië.

 

SPEELPERIODE: 2 weken vanaf 30 oktober 2022

DOELGROEP: familie (vanaf 5 jaar)

MAXIMUM TOESCHOUWERS: 500

SPEELDUUR: 70 minuten

SPEELVLAK: 11m breed op 10m diep en 4m hoog

OPBOUWTIJD: 8 uur