PIV & LUV'

LUV' en PIV HUVLUV

Vinylcomedy inclusief optreden van Piv's favoriete trio, de bekendste Nederlandse meidengroep aller tijden: LUV' !

Voor LUV' is het hun allereerste theatertournee in Vlaanderen in de geschiedenis ! 

Piv houdt ervan om op geregelde tijdstippen op tournee te gaan met zijn alltime heroes. In 2012 en 2013 deed hij dat met Steve Wynn, ex-frontman van het legendarische The Dream Syndicate en in 2016 met Stiff Records-legende Wreckless Eric dat op dezelfde leest geschoeid was. Een format dat een unieke kans biedt om comedy- en muziekliefhebbers samen te brengen.

In het seizoen 2020/21 gaat hij op stap met de meest succesvolle damesgroep aller tijden. Een optreden van LUV' staat altijd borg voor een ongekende dynamiek en plezier.

Mede dankzij het destijds spraakmakende TV-programma 'Waldolala' en de gelijknamige hit liet de eerste échte grote klapper niet lang op zich wachten: de release van 'The greatest lover' zorgde voor een nummer 1-schokgolf in heel Europa en ver daarbuiten. Een fenomeen was geboren en de rest is geschiedenis. Ze beheersten de internationale hitparades en verkochten miljoenen platen. De ene na de andere hit volgde en die pleiade van hits brengt LUV' tijdens de show van PIV.

Ofschoon ze nooit een ingelaste pauze hebben gehad, is LUV' opnieuw volop actief, met vorig jaar optredens in de Gelredome en het Sportpaleis te Antwerpen samn met o.a. Earth, Wind & Fire.

SPEELPERIODE: seizoen 2020/21
SPEELDUUR: 100 minuten met pauze