Parels door de Zwijnen

Parels door de Zwijnen

Een vertelconcert vol ferme muziek en sappige verhalen

 

Krijgt ge koppijn van paracetamol,

blijven renniekes op uw maag liggen,

hebt ge nen tattoo van ne verfrommelde kikker in uwe nek,

zijt ge benieuwd naar het verhaal van

de man met het meest zichtbare haarstukje ter wereld,

of wilt ge gewoon genieten van geweldig schone muziek?

 

In "Parels door de Zwijnen" geven muzikanten-multi-instrumentalisten Kris Ryckaert en Mathias Buckinx hun unieke interpretatie van muzikale mijlpalen uit eenieders leven w.o. Fleetwood Mac, Wannes Van de Velde, Louis Armstrong en Jacques Brel.  

Tussen die geweldige nummers van wereldformaat brengt acteur Wim Van de Velde pittige karakterschetsen van een aantal kleurrijke personages.

Misschien ook wel eentje van u?  

“Parels door de Zwijnen” is KNT. Niet geschikt voor kinderen… Die quotering schept verwachtingen die op een ludieke manier nog ingelost worden ook.

 

“Parels door de Zwijnen” is een ideale setting voor een bijzonder sfeervol tuinconcert. Meer zelfs: het team is volledig uitgerust om op elk grasveld, parkeerterrein en in eender welke binnenruimte een intieme sfeer te creëren. Hun combinatie van enthousiasme en gezelligheid maakt van elke plaats een ontmoetingsruimte..

Met: acteur Wim Van de Velde (bekend van o.m. zijn rol als dokter Blijlevens in de populaire tv-serie ‘Spoed’) en muzikanten Mathias Buckinx (werkte samen met o.a. Luc Van Acker en Bart Kaëll) en Kris Ryckaert (stond als drummer van de band Giants of the Air in de finale van HUMO’s Rock Rally).

 

Speelduur: 2u

Maximum toegelaten toeschouwers: 100

INCLUSIEF LICHT- EN GELUIDSINSTALLATIE, PODIUMTENT EN 60 KLAPSTOELEN.

Speelvlak: 6m op 4m

Er mag (graag na overleg) drank geserveerd worden tijdens het optreden