1,2,3,4, poppetje van Papier

2-ATER PRODUCTIES

Toen iets nog niets was. 

Alles heeft een begin en een eind.
Maar datzelfde einde is weer een begin van iets nieuws.
Vanuit een levenloos stuk papier kreukelt een nieuw fantasierijk leven: een zaadje groeit uit tot een bloem, een rups ontpropt zich tot een vlinder, de papieren pop komt tot leven.

Op verschillende muziekstijlen nemen de vier manipulatoren de jonge kijkers mee naar het ontstaan van leven, liefde, humor en verdriet.

Het grote publiek leerde de papieren pop kennen in het tv-programma ‘Popster’, waar hij simpelweg werd geboren uit 3 stroken inpakpapier.

 

De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema & Dennis de Groot.

Mark schrijft kinderboeken (Johannes de Parkiet – kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (Meneertje Meer – bekroond met de Zilveren Krekel 2018, In de kelder staat een huis – Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel &Pip).  


Als acteur, poppenspeler en regisseur werkt(e) hij voor Tg Gnaffel, Ro-theater Rotterdam, Holland Opera, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling, Tg Winterberg, NTR en Herman van Veen.
 

Dennis deed in 2010 mee aan het programma ‘Op zoek naar Zorro’. Sindsdien speelde hij in voorstellingen als WarHorse, Kikker is verliefd, Woezel & Pip, Oma mag ik mijn pop terug? De Vriendelijke Draak en Mamma Mia. Hij regisseerde dit jaar Ciske de Rat voor stichting Treatief en tevens is Dennis als docent verbonden aan de jeugdmusicaltheaterschool Mirakel in Gouda en Oudewater.

 

SPEELPERIODE: september 2020 tem januari 2021 

SPEELDUUR: 45 minuten 

DOELGROEP: 3 tot 8 jaar 

MAXIMUM TOESCHOUWERS: 250 

SPEL: Anniek Stokkers, Christiaan Koetsier en Dennis de Groot 

DECOR: Marlies Schot 

SPEELVLAK: 6m op 6m 

REGIE en SCRIPT: Mark Haayema