Wi Wa Wit

DAGMAR CHITTKA

Sneeuwvlokken dwarrelen door de lucht. Even zie je geen hand meer voor ogen. Bedekt met een laag sneeuw ziet de wereld er heel anders uit. Alles is WIT en helemaal stil... WIE of WAT ligt verborgen onder het witte deken? Kijk, voel en luister mee: we laten ons vallen in de zachte sneeuw, glijden over het harde ijs, bibberen van de kou en krijgen het warm in ons holletje. 

WI WA WIT is een zintuiglijke dansvoorstelling over de winter en al zijn verschillende kanten. Door middel van dans, spel, livemuziek en vormgeving nemen de spelers het publiek mee op een ontdekkingsreis. De kinderen worden verleid om samen te kijken, te luisteren en mee te voelen. Iedere voorstelling eindigt met een nagesprek en ten slotte leren de kinderen voor ze naar huis gaan nog een dans. 

Dagmar maakt al meer dan 10 jaar (dans)theatervoorstellingen voor de allerkleinsten, waarin bijna niet gesproken wordt. Het werk van Dagmar Chittka is een mix van beweging, dans, theater en acrobatiek. De fysieke intensiteit, lyrische beelden en absurde elementen geven haar voorstellingen een geheel eigen karakter, verfrissend en eigenzinnig, en altijd nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. 

VIDEOCLIP: https://www.youtube.com/watch?time_continue=307&v=O5spjiEnng4

SPEELPERIODE: gehele seizoen

SPEELDUUR: 55 minuten inclusief 15’ naspel in decor (opbouw: 2u)

DOELGROEP: 2 tot 8 jaar en familie

MAXIMUM TOESCHOUWERS: 180

SPEL: Dagmar Chittka, Sonja Ewald of Margriet de Rijk

EINDREGIE: Ferdi Janssen

TECHNISCH: een speelvlak van 7m op 7m x 4m

Speellijst

Datum
Voorstelling
Locatie
Zaal