Hatsjoe

ELLEN SMETS THEATER

‘Hatsjoe!’ is een grappige, fantasierijke voorstelling voor 2+ met spel en dans waarin Jut en Jukka ontdekken wat kleur is. De mooie kleuren veranderen hun witte wereldje in een vrolijke boel.

 

Jukka woont alleen in een huisje op de Noordpool. Op een dag krijgt ze onverwacht bezoek. Dat is leuk, een vriendinnetje! Ze dansen en springen in de sneeuw.

“Even in het witte wak kijken of er al een wit visje is. Maar hé, wat is dat? Er zit iets geks in het wak. Het is niet wit, maar het heeft een…kleur!” Zoiets hebben ze nog nooit gezien…

 

Ellen Smets maakt sinds 1997 theatervoorstellingen voor de jongste kinderen en kiest daarvoor een fysieke, humoristische speelstijl met weinig woorden. Door de mix van diverse disciplines als dans, theater, clownerie en figurentheaterspel ontstaat prachtig poëtisch en verfrissend beeldend theater.

 

Ellen geniet de jongste jaren meer en meer bekendheid in de Vlaamse culturele centra. Andere bekende voorstellingen van haar zijn ‘Slabberdewatski’, ‘Een, twee, drie’ en ‘Kiekieboem’, allen nog beschikbaar op aanvraag.

 

SPEELPERIODEgehele seizoen

SPEELDUUR: 45 minuten (max. 3/dag)

MAXIMUM TOESCHOUWERS: 140

DOELGROEP: 2 t/m 6 jaar

MET: Renske Te Witt en Ellen Smets

TECHNISCH: speelvlak van 7mB op 7mD (8m is ideaal) 

Speellijst

Datum
Voorstelling
Locatie
Zaal