Ja, maar neen! (8-12j)

SPUTNIK

“Twee klasbakken die dat met héél veel overgave, vernuft, grootse muzikaliteit, inventiviteit, verrassing en kunde doen!
En een verademing dat muzikanten/zangers ook nog eens “echt goed” kunnen acteren” (Wim Hoekx, CC Lommel)

 

Luister via deze link naar enkele nummers: https://www.theatersputnik.com/liedjes

 

SPUTNIK staat al 15 jaar lang voor een fantastisch swingende theatrale liedjesvoorstelling waarbij het jonge publiek en hun (groot)ouders ondergedompeld worden in de super herkenbare thema’s van hun eigen leefwereld. Vrolijk, maar ook best spannend. Stoer maar ook teder.

Eén constante zit steeds in hun muziektheatervoorstellingen: een grootse muzikaliteit gekoppeld aan absurd hilarische momenten en dat alles in een kader van fantastische teksten en verhalen waar de kinderen het warm van kregen of met rode oortjes de zaal verlieten!

CC Lommel: "Steeds krijgen ze moeiteloos de kinderen in hun ban en wisselden ze met een knip van hilarische momenten naar momenten van verstilling en verfijning. Ze raakten opnieuw letterlijk en figuurlijk de gevoelige snaar. Met rake teksten wisten ze héél veel luisterbereidheid te creëren bij het kinderpubliek. Met een minimum aan middelen zette ze een functioneel en mooi scènebeeld neer waardoor je moeiteloos meegaat in het ene en andere verhaal. En… het is zo’n verademing dat deze muzikanten/zangers ook nog eens ‘echt goed’ kunnen acteren."
 

SPEELPERIODE: op aanvraag
SPEELDUUR: 60 minuten

MAXIMUM TOESCHOUWERS: 250 (theaters)
SPECIFIEK: ook geschikt voor (openlucht)festivals