Thematische speeltuinen voor uw peuter/kleuterfestival

Thematische speeltuinen voor uw peuter/kleuterfestival

Voor uw peuter/kleuterfestival

Alle thematische speeltuinen hebben een duidelijk thema. Ze prikkelen de nieuwsgierigheid van de jongste kinderen, er is namelijk veel te zien en veel te doen: knuffelen, lezen, sjouwen, klimmen, stapelen en dat alles samen met andere kinderen.

TOTAALCONCEPT: Door de thematische speeltuinen te combineren met een of meerdere peuter/kleutervoorstellingen uit ons aanbod, stelt u uw eigen peuterfestival samen! Maar ook los zijn ze geschikt als pop-up speeltuin.

THEMATA: Prentenboekenhoekjes, op de Noordpool en de Zuidpool, in het oerwoud, Babyboel, op stapel,...

Alle speeltuinen zijn inclusief begeleiding.

Bijvoorbeeld de nieuwe speeltuin 'In het oerwoud' (beschikbaar van de zomer t/m december 2022). Wat is er leuker dan een theater binnen te stappen dat speciaal voor jou is veranderd in een tropische jungle? En je naast alle exotische bomen, planten en dieren die je tegenkomt ook nog kan genieten van muziek, zang en spel!

TIP 1 extra unieke omkaderingsactiviteit: Kijk op onze website zeker ook eens naar Het Kleurcollectief (in de rubriek 'Animatie en straattheater) dat twee prachtige doe-workshops aanbiedt: het alombekende en onvolprezen 'Het Kleurfeest' (2+) en het schitterende 'Een wereld van papier' (4+).

TIP 2 extra unieke omkaderingsactiviteit: Ook het immens populaire 'Fiets je eigen schilderij' (2+) past perfect binnen dit concept (zie ook in de rubriek 'Animatie en straattheater').

Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.