Dikkie Dik en Ik

VANAF 2-ATER PRODUCTIES

Een UNIEKE (totaal)theaterbeleving over de avonturen van de beroemdste kat van de Lage Landen !

 

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken – of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt. In ‘Dikkie Dik & Ik’ kan het allemaal.

Want het is feest! De oranje kater is jarig. Dat vieren we met een theaterervaring die zich niet beperkt tot de theaterzaal. Een knaller van een combinatie !

CONCEPT: In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven.

EXTRA BELEVING: Naast de voorstelling kan ook uw foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken!

THEATERKRANT: “De hele theatrale trukendoos wordt losgelaten… de acteurs doen het heel goed… Met een sprookjesachtig hoogtepunt…”

 

SPEELPERIODE: september 2021 en oktober 2021 (ALLERLAATSTE REPRISE!)

SPEELDUUR: 45 minuten (opbouwtijd: 3u)

DOELGROEP: 2 tot 5 jaar

MAXIMUM TOESCHOUWERS: 300

SPEELVLAK: 8m op 8m op 4m hoog

SPEL EN MUZIEK: Desiree van Haren en Achref Adhadhi

REGIE: Olaf van de Ven (acteur/regisseur bij Meneer Monster)

DECOR: Eric Loze

DRAMATURGIE: Frederieke Vermeulen

Speellijst

Datum
Voorstelling
Locatie
Zaal