Harley Junior

Harley Junior

Mensen wijzen of stoten elkaar aan, het koppel is in de buurt!

Deze bijzondere personages dragen maskers die nog het meest aan stripfiguren doen denken.

Dit tweetal heeft al menig lachsalvo op hun naam staan. Ze zijn onderweg op hun, in verhouding, veel te kleine motor. Het reikt niet hoger dan de knie! Ze maken van alles mee, steeds afhankelijk van wat er op hun pad komt en waar het publiek ze toe uitdaagt.

Af en toe stappen ze af en spelen ze een korte theater scene. Ze zijn ontwapenend, eigenzinnig en komisch tegelijk. Een markant duo dat nooit ongemerkt zal passeren!

 

Deze act is geschikt voor bedrijfsfeesten als onderdeel van een programma met animatie acts. Ook kan deze walking act geboekt worden als straatanimatie op festivals en tal van andere buitenevenementen.

Op bedrijfsevenementen wordt deze entertainmentact, i.v.m. de vaak beperkte ruimte, meestal zonder zijspan gespeeld. De maskerpersonages zitten dan achter elkaar.

Voor straattheaterfestivals en andere buitenevenementen verzoeken wij de organisatie een plaats te regelen waar, buiten het zicht van publiek, de motor opgebouwd kan worden en waar accu’s gewisseld kunnen worden (bijv. een binnenplaats, magazijn etc.)

OOK KERSTVERSIE BESCHIKBAAR