Marco Bonisimo

Marco Bonisimo

Guinness Wereldrecordhouder Jongleren MARCO BONISIMO

speelt spectaculaire shows en voorstellingen van 2 tot 50 minuten

VIDEO: https://vimeo.com/181747966

Voetbaljongleur, circusartiest en theatermaker Marco Bonisimo kan op elke locatie prima uit de voeten. Met charme en plezier verovert hij ieders hart. Leuk en virtuoos! Als entertainer en als kunstenaar. Gespecialiseerd in jongleren met voetballen en tennisrackets.

Hij is in het bezit van drie Guinness World Records en is meervoudig Nederlands kampioen jongleren. In 2014 bovendien Nederlands Kampioen op 
kunstschaatsen.


Marco: “Maar ik denk dat ik mezelf het beste kan aanprijzen door het plezier in mijn werk. Werk dat altijd anders is. Soms in theaters, tijdens vergaderingen en bijeenkomsten van bedrijven en overheidsinstellingen, of op een straattheaterfestival of tijdens uitreiking van sportprijzen. Maar altijd gaat het over verbinden. En dat vind ik leuk en kan ik goed.

In misschien wat dure termen zie ik het als mijn missie om te verwonderen en het hart te verlichten. Te dromen, te lachen, te huilen. Door verlichting toegang tot jezelf vinden. Jongleren en circus zijn daarbij niet het doel, maar een taal. In voorstellingen, tijdens shows en in trainingen.”

SPEELPERIODE: gehele seizoen