Life is... short stories

MATTHIAS ROMIR

De pers:

 “A piece of art…AN OUTSTANDING SHOW

 “The audience is touched and amazed in the same time”

 

CC Waregem"Dit is circus en jongleren TO THE NEXT LEVEL. Samengevat: prettig gestoord, jongleur van wereldformaat, geen woorden maar daden, met humor én risico"

CC Knokke-Heist: "SUPER! De MAKS. Heel subtiel, goed getimed, theatraal... een mooie combinatie van grappige, spannende momenten met veel afwisseling (muziek, tekst, mime, grappige interacties,...)"

CC Bocholt: "De reacties waren zeer positief, voornamelijk omwille van de originaliteit waarmee Matthias zijn metier in een show verwerkt heeft".

CC Erpe-Mere (07.10.2023): "Het was écht geweldig. Iedereen was in de wolken. Zéér fijn"


 Matthias Romir is ontegensprekelijk WERELDTOP. Hij groeide op in de Europese jongleerfestivals. In 2008 (hij is dan 15 jaar actief), kiest hij definitief voor zijn passie en toert hij wereldwijd op festivals, in theaters en op evenementen.
 

Hij geniet bekendheid omwille van zijn unieke en innovatieve jongleerstijl,

gecombineerd met zijn zin voor humor en bizarre typetjes

VIDEOCLIP: https://www.youtube.com/watch?v=_dtPZpn0zUE

 

In zijn show “Life is…(short stories)” brengt hij zijn publiek in VERVOERING met een verzameling visuele en woordenloze “anecdotes” over ons gekke dagelijkse bestaan.

Zonder woorden verhaalt hij over verdriet, de angsten en de hoop van iemand die uit zijn beperktheden probeert te ontsnappen en terzelfdertijd op zoek is naar steun en veiligheid. Met muziek en soms korte videofragmenten ontpopt Matthias’ unieke jongleerstijl zich als een uitdrukkingsvorm die ver afwijkt van de oubollige circuscliché’s.

SPEELPERIODEgehele seizoen
SPEELDUUR: 80 minuten zonder pauze
MAXIMUM TOESCHOUWERS: 350 
TECHNISCH: min. speelvlak 6mB x 5mD x 5mH (ideaal 8m x 6m x 5m)
 

Deze gepassioneerde kunstenaar treedt ook op tijdens straattheaterfestivals met shows variërend van 20 tot 40 minuten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons departement straattheater:
https://www.xlp.be/admin/?_dc=1656418142  

 

Speellijst

Datum
Voorstelling
Locatie
Zaal