Zoiets verzin je niet! (NIEUWE SHOW)

PIV Huvluv

PIV VIERT MET STERKE NIEUWE SHOW ZIJN 25-JARIG JUBILEUM !

 

Karel Michiels (De Standaard): **** "Goed gelachen met Piv Huvluv en ook geboeid geluisterd naar het verhaal van zijn muzikale Amerika-reis. Zeer herkenbaar en grappig als je ooit dezelfde bedevaart hebt gemaakt. Goed voor 4 sterren."

Bart De Motte (CC Mol): "Het verhaal van Piv zit heel goed in elkaar. Fijn dat hij al die verschillende draden probeert te verbinden terwijl hij alle ballen in de lucht houdt. De muziek maakt het dan nog wat luchtiger. De reacties van het publiek waren heel warm en fijn. Dus hij heeft met deze voorstelling zeker weer heel wat Molse harten gestolen! Maar dus nogmaals, uitstekende voorstelling!"

Journalist Stefaan Six (VTM, WTV-Focus): "Hij kan als geen ander het publiek meevoeren, hij is meesterlijk in zijn humoristische eenvoud. Het lijkt alsof hij moeiteloos aller ter plaatse verzint. Dit is een humorist buiten categorie"

Jan Coonen (CC Bree): "Piv opende ons seizoen op 30.09.2023 op onnavolgbare wijze. Mijn zoon van 17 (denk de jongste toeschouwer) vond de voorstelling puberaal 'goed' (het is blijkbaar een ongeschreven wet dat 17 jarigen iets maximaal 'goed' mogen vinden) terwijl zijn zus van 19 me wist te vertellen dat ze echt allebei veel hebben moeten lachen en het een zeer leuke voorstelling vonden. Mijn ouders (de andere kant van het spectrum), 87ers vonden het schitterend! Dus en ideale 17 tot 87 voorstelling. De mening van het publiek (330 aanwezigen) was niet overweldigend, maar ronduit 'unaniem positief'.

 

Maaike Cafmeyer coacht PIV in zijn 8ste avondvullende show naar een verbluffend eindresultaat dat -25 jaar na zijn eerste optreden- veeleer de start wordt voor nog méér en béter, dan een gemakkelijke terugblik op een gevulde carrière.

Een ware roadmovie én lovestory én drama, naar comedy vertaald!
Met opnieuw een unieke soundtrack op vinyl.

PIV keert terug naar 1987, een jaar waarin hij aan den lijve ervaart wat de blues is. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek.

Op deze roadtrip naar volwassenheid met een unieke soundtrack, ongebreidelde uitweidingen en onvoorziene omstandigheden ontdekt hij wat passionele adoratie voor een vrouw met een man kan doen. De reis eindigt nochtans óók met de blues, maar PIV keert terug als een man van de wereld, met een onuitwisbare levenservaring op zak. jaren later slaat het noodlot de herinnering alsnog aan diggelen, maar PIV weet ondertussen dat je het leven moet vieren in plaats van te treuren om de dood.

In 'Zoiets verzin je niet!' staat de platenspeler natuurlijk weer aan PIV's zij, maar vooral zie je hem als de innemende verteller die hij is. Hij neemt je in je hoofd mee naar de VS en op het einde van de voorstelling val je uit  je stoel van ontstentenis. Maar PIV trekt je snel weer recht! Zo is hij nu eenmaal.

Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, weet wat hem of haar te doen staat: een ticket kopen.

Videoclip: https://youtu.be/RAiHHgRMfXM

SPEELPERIODE: gehele seizoen 

COACHING: Maaike Cafmeyer

FOTO: Luc Dombrecht