The Crazy Family Concert

STENZEL & KIVITS

EEN INTERNATIONALE COMEDYSHOW MET KLASSIEKE MUZIEK DAT OOK HET JONGE PUBLIEKJE KAN BEGEESTEREN !

VOOR IEDEREEN VAN 7 tot 107 JAAR

 

"De toeschouwers waren enorm lovend over de voorstelling!! Het was echt goed en het is wonderbaarlijk hoe iets als klassieke muziek zo kindvriendelijk kan aangebracht worden. We zijn alvast heel blij dat we hen hebben kunnen boeken voor ons Supervliegfestival 2019."

 

VIDEOCLIPhttps://www.youtube.com/watch?v=AqGtwwrFMlI

Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits vormen sinds 2000 een komisch duo dat klassieke muziek en humor op een ongewone maar heerlijk geraffineerde manier combineert. Zij wonnen verschillende prijzen op binnen- en buitenlandse cabaretfestivals en toeren ook internationaal. 

Wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met dit concert hét bewijs dat twee ongelijke genres als comedy en klassieke muziek op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren.

Mozart, Bach, Vivaldi, Verdi, Puccini en vele andere muzikale genieën draaien zich in hun graf om. Op hun zij weliswaar, om vooral niets te missen van wat hun composities theatraal nog meer te bieden hebben dan ze zelf ooit vermoedden.

In The Crazy Family Concert maken we kennis met de wat arrogante tenor Stenzel die af en toe een koekje van eigen deeg krijgt van de  onverstoorbare pianist Kivits. 

Het perfecte imperfecte ten voeten uit, want niets wordt aan het toeval overgelaten bij het op het verkeerde been zetten van het publiek. Met hun grenzeloze schat aan fratsen en kapriolen onder, naast, op en met de vleugelpiano brengen de twee elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties.

SPEELPERIODE: gehele seizoen (niet op ma en di)
SPEELDUUR: 70 minuten zonder pauze

Speellijst

Datum
Voorstelling
Locatie
Zaal