The Perfect Orchestra

STENZEL & KIVITS

De combinatie van uw lokaal orkest met de internationale muzikale comedy van STENZEL & KIVITS  zorgt voor een onvergetelijk ‘Promsgevoel’
 

SUPERENTHOUSIASTE REACTIES 

VIDEOCLIP: http://www.youtube.com/watch?v=8olN5bVDG6A

Ze werkten reeds met bijzonder veel succes samen met plaatselijke  harmonieën, fanfares en concertbands in de CC’s van Puurs, Oosterzele, Geraardsbergen, Heist-op-den-Berg, Genk, Aarschot, Dilsen-Stokkem, Hamont-Achel, Anzegem, Overijse, Waasmunster, Evere, Temse, Willebroek, Avelgem, Bierbeek, Riemst, Bree en Leopoldsburg, Hoeselt, Beringen... en binnenkort ook in uw theater ?

Ze treden op in theaters en tijdens festivals in binnen- en buitenland en winnen de ene na de andere prijs. Het publiek is wild van hun originele mix van muzikale kwaliteiten met visuele humor.

Veel dirigenten en orkesten zijn koortsachtig op zoek naar creatieve ideëen. Stenzel & Kivits biedt hen met "The Perfect Combination" de mogelijkheid om een avond samen met de twee virtuozen in te vullen. Tijdens het concert is er afwisselend plaats voor het orkest, het duo en voor gezamenlijke nummers. Het concert wordt in overleg ingevuld.

PRAKTISCH: het orkest krijgt de arrangementen op voorhand. Eén gezamenlijke repetitie van 60’ op de dag van het optreden volstaat !

SPEELPERIODE: gehele seizoen (niet op ma en di)
SPEELDUUR: 2x 50 minuten