Knallen! (6-12 jaar)

4BEAT PERCUSSIE

4BEAT is een productie van TamTam Productions (TTP) dat zich de  afgelopen 15 jaar geprofileerd heeft als een veelzijdig en hoogwaardig productiebureau op het gebied van percussie, wereldmuziek en jazz. De thematiek van de producties is veelal gebaseerd op onderzoek naar culturen met een sterke ritmische traditie. TTP heeft zich ontwikkeld tot een bijzonder gezelschap met groot succes bij een breed publiek.  

Na drie succesvolle producties pakt het team van 4BEAT opnieuw uit met een swingende en spetterende nieuwe show. Knallen zal het doen ! 

Een opzwepende show waarin dit keer niet veel gepraat wordt, maar waarin de drie percussionisten en de DJ het publiek alle hoeken van het theater laten zien. Het zal heel moeilijk worden in de stoelen te blijven zitten! 

VIDEOCLIPhttps://www.youtube.com/watch?v=Pevw0VN0ahc&t=6s

In deze voorstelling laten vier percussionisten in een energieke voorstelling het jeugdige publiek kennis maken met trommels en ritmes uit de hele wereld. Spetterende drums en percussie uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika worden gecombineerd met de urban sounds van de DJ, met body percussie, met mystieke oriëntaalse percussie, met zang en dans. Een opzwepende show waarbij het moeilijk zal worden in de stoelen te blijven zitten. 

Gianni Tam (Suriname) a.k.a The Blastbeat Super Woman: dochter van de gerenommeerde slagwerker Lucas van Merwijk. Speelt wereldwijd in verschillende bands. 

Vernon Chatlein (Curaçao) a.k.a The Drum King Legend: Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse percussie. 

Alper Kekec (Turkije) a.k.a The Incredible Beat Wizard: een virtuoos op de oriëntaalse percussie. 

DJ Charlie (Nederland) a.k.a The Beatman: tracks en loops op de computer en rapper.

 

SPEELPERIODE: gehele seizoen (ook OUTDOOR mogelijk)
SPEELDUUR
: 60 minuten (opbouwtijd: 2u)
DOELGROEP: 6 tot 12 jaar alsook een versie voor 1ste graad middelbaar
MAX. TOESCHOUWERS: ONBEPERKT (400 voor schoolvoorstellingen)
SPEELVLAK:
 6mB op 6mD

Speellijst

Datum
Voorstelling
Locatie
Zaal