Two of us

LENNON & Mc CARTNEY ACOUSTIC

Na 4 succesvolle jaren met voorstelling 'Simon & Garfunkel Acoustic - Sounds of Silence', hoefden Jop en Dennis niet lang na te denken over de vervolgstap. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische duo John Lennon & Paul McCartney

'Two of us' is een intiem en ontroerend eerbetoon aan de twee grootste songschrijvers aller tijden. In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis lang het beroemde Strawberry Fields, via de slaapkamer van Paul MC Cartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijke Across the Universe. De liedjes worden akoestisch vertolkt met gitaar en zang en op aanvraag ondersteund door een violiste en een celliste.

De sfeervolle beelden, spraakmakende anecdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo aller tijden.
 

PROMOVIDEO: https://youtu.be/y4j4aUu9POs

SPEELPERIODE: gehele seizoen

VERSIE 1: duo zonder cello en viool

VERSIE 2: duo mét cello (Celia Torrès) en viool (Cisem Özkurt)

SPEELDUUR: 90 minuten