Old Friends

SIMON & GARFUNKEL ACOUSTIC

Jop Wijlacker en Dennis Kolen (toerde met Anouk, Kane en The Golden Earring) halen hun jeugdherinneringen op met de mooiste Simon & Garfunkel songs. 

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling 'Sounds of Silence' komen Jop en Dennis met het vervolg 'Simon & Garfunkel Acoustic - Old Friends'. Een nostalgische muzikale reist met weergaloze tweestemmigheid, een spraakmakend verhaal, intrigerende beelden en uiteraard de prachtige muziek van Simon & Garfunkel.

Popmuziek is de nieuwe klassieke muziek. Voor diverse generaties zijn de songs van Simon & Garfunkel de soundtrack van hun leven. Maar hoe was het vroeger, toen die inmiddels zo legendarische nummers uitkwamen?

Jop en Dennis, al meer dan 20 jaar vrienden, nemen je mee op een nostalgische muzikale reis. Ze stellen zichzelf de vraag hoe de moderne tijd verschilt van de swinging 60's en 70's, de tijd waarin de popcultuur ontstond. De hits en de pareltjes van het iconische duo Simon & Garfunkel worden op intieme wijze akoestisch vertolkt en afgewisseld met sfeervolle beelden en spraakmakende anekdotes.

'Old Friends' gaat over ouder worden in een steeds sneller veranderende wereld. Met momenten van bezinning en muziek met een lach en een traan. Jop en Dennis brengen ons dichter bij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen...

Promovideo: https://www.youtube.com/watch?v=-EiPd_imfKE 
 

SPEELPERIODE: gehele seizoen op aanvraag

Speellijst

Datum
Voorstelling
Locatie
Zaal